Reacties van anderen

Bij Blueprint Projects staan de wensen van u als opdrachtgever centraal. Wij laten de beelden het juiste verhaal vertellen, uw verhaal! Wij vinden het daarom erg belangrijk wat onze opdrachtgevers van ons vinden en dit delen we natuurlijk ook graag met u!

Nadat het 3D-ontwerp was gerealiseerd, vroeg de opdrachtgever ons om hoogwaardige renderings van zijn nieuwbouw bedrijfspand. Na wat opties te hebben bekeken, kwamen wij bij Bram terecht. Binnen zeer korte tijd levert Blueprint Projects de perfecte renderings voor elk project. Eventueel benodigde wijzigingen op het geleverde werk worden snel en goed doorgevoerd. Prima samenwerking!

Sijmon van Velthoven
BMVV Bouwmanagers

Blueprint Projects heeft mij onlangs geholpen met het interieur en advies in opknappen van mijn woning. Bram heeft kritisch bekeken hoe de woning is gebouwd en welke aanpassingen hij als professional adviseerde om schade in de toekomst te voorkomen. Daarnaast heeft hij een sterk analytisch vermogen om te achterhalen wat je wensen zijn en in welke stijl dit past. Hieruit volgend doet hij meerdere voorstellen waardoor je een ruimte vanuit verschillende perspectieven kan bekijken. Bram is erg initiatiefrijk en meedenkend, en heeft als main goal je huis echt jouw plekje te maken. Hij laat zijn professionele visie dan ook niet beïnvloeden door zijn eigen persoonlijke smaak. Zijn hulp heeft me veel verduidelijking gegeven, bedankt!

Suzanne

Bram heeft voor ons nieuwbouwproject een aantal hoogwaardige renders gemaakt. Die sfeerimpressies geven ons de mogelijkheid om niet alleen in woord, maar ook visueel te communiceren over onze plannen. Het samenwerken met Bram verloopt pragmatisch en informeel en is daardoor effectief.

Simon van Voorst
H2K Brandweeropleidingen B.V.

Bram heeft met zijn bedrijf Blueprint Projects geholpen bij ons splitsingsproject van een woning en de visualisatie van de nieuwe praktijkruimtes in mijn fysiotherapiepraktijk. Het is een uitstekende samenwerking gebleken, zowel op formeel als informeel vlak. Tevens is hij bereid om op korte termijn klaar te staan voor vraagstukken tussendoor waar hij altijd een passende oplossing voor weet te vinden.

Michiel de Vos
De Vos Fysiotherapie

Blueprint Projects heeft ons na veel omzwervingen in bouwen met containers structuur gegeven. Bram begrijpt bouwen met containers en de juiste indeling die daarbij het meest praktisch en esthetisch verantwoord is. Hij heeft gevoel voor ruimte, lichtinval, lichtplan en wooncomfort. Bram heeft voor ons en onze ouders de ideale woning vormgegeven. Uiteindelijk hebben wij een andere keuze gemaakt, met bestaande bouw in plaats van container bouw. De indeling en de learnings van Bram heeft ons geholpen in keuzes en uitvoering. Bedankt voor de fijne samenwerking Bram.

Sandra & Johan

Bram heeft voor ons de inrichting van onze nieuwbouwwoning vormgegeven en samen met ons het meerwerk bepaald. Zijn begeleiding hebben wij als zeer prettig, vertrouwd en professioneel ervaren. Bram denkt in mogelijkheden en heeft daarbij sterk rekening gehouden met onze woonwensen. Hij geeft advies en draagt voorbeelden aan. Wij kijken ernaar uit dat onze woning binnenkort wordt opgeleverd.

Eelco & Sabrine

Blueprint Projects heeft mijn wensen voor de verbouwing van mijn appartement op een heel creatieve manier vormgegeven. De samenwerking begon met een leuk oriëntatiegesprek waarin al mijn wensen werden besproken. Na een schets begon Bram mijn ideeën te vertalen tot een functioneel ontwerp. Met name de 3D-tekeningen maken het heel erg tastbaar en met de videotour waan je jezelf er al helemaal in!

Ik ben erg tevreden over het resultaat en de samenwerking!

Eise Depres

Wilt u ook ervaren hoe Blueprint Projects uw ideeën verbeeldt en ontwerpt? Bekijk of er diensten zijn waar wij u mee kunnen helpen, of neem direct contact met ons op voor advies of een geheel vrijblijvende offerte. Wij bespreken graag persoonlijk met u wat de mogelijkheden zijn om ook úw project succesvol in beeld te brengen.