3D plattegronden

Het klinkt ironisch. Iets dat plat is, kan toch niet 3D zijn? Inderdaad! Op een 3D-plattegrond ziet u niet alleen maar zwarte lijnen, op een 3D-plattegrond ziet u een realistische weergave van het ontwerp. De tekening wordt als het ware 'opgetild' en krijgt hierdoor diepte. Op deze manier hoeft u niet meer met geknepen oogjes naar een lijntekening te kijken om een ruimte te visualiseren. In één oogopslag is de grootte en de indeling duidelijk. 3D-plattegronden helpen met het creëren van een duidelijk overzicht, waardoor u direct een beter beeld heeft van het ontwerp. Zo'n realistisch en duidelijk beeld is helaas niet mogelijk met een 2D-plattegrond. Een 3D-plattegrond biedt u dus echt een verrijking van uw ontwerp.

Wij maken 3D-plattegronden voor kantoorontwerp, woning- en/of tuinontwerp. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals de keuze tussen een schets- en computervisualisatie. Tijdens de intake bespreken we met u welke vorm en renderkwaliteit geschikt is.

Stappenplan

  1. Intake: inventarisatie en verwachtingen

  2. Offerte

  3. Conceptfase

  4. Voorlopige 3D-plattegronden

  5. Defenitieve 3D-plattegronden

  6. Klaar!

Meer weten?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over wat we voor u kunnen betekenen!